top of page

ACTIVITATS

Can Xammar obre les seves portes no tan sols com a instal·lació, sinó com a projecte de la Fundació Roser de Maig. Aquest basa la seva intervenció a través de l'espai (casa de colònies) i oferint tres tipologies de serveis i activitats diferenciades pel grau d'intervenció que s'hi realitza en cadascuna d'elles.

Acompanyament d'estades

A través d'aquest format, l'equip de Can Xammar acull a grups, entitats o col·lectius que volen realitzar una estada a les instal·lacions. L'equip realitza un servei d'acollida i acompanyament de les seves necessitats, oferint recursos que tinguem a l'abast.

>> Més informació a la plana de reserves

Serveis a tercers

De la mateixa manera que realizem en el model anterior, oferim un servei d'acollida i acompanyament incloent el personal necessari per al correcte desenvolupament de l'activitat (des d'equip de cuina per al servei d'àpats, com equip de monitoratge per a colònies, sortides o activitats amb infants...

>> Més informació a la plana de reserves

Activitats pròpies

Per una altra banda, des de l'equip de Can Xammar es vol oferir una sèrie d'activitats que s'oferten de lliure accés on es generin espais d'intercanvi i creixement personal. L'equip del centre s'encarrega de realitzar la totalitat d'aquestes accions.

Continua la plana per a més informació

Al llarg de l'any calendaritzem un seguit de propostes per aproximar el projecte de Can Xammar al poble de l'Ametlla i els seus entorns. Poc a poc aquestes propostes van crèixent fruït de la intervenció de les diferents persones que formen part de l'equip, amb l'objectiu d'acabar entenent Can Xammar com un projecte de poble conduit i sota l'ampar de la Fundació Roser de Maig.

Podreu conèixer totes les propostes  navegant pel nostre menú de lleure educatiu, cultura i esports o cooperació.

El lleure educatiu és una gran eina de canvi per a la transformació de la societat i l'entorn en el que vivim. Com a entitat que neix fruït de les propostes i activitats de lleure, confiem en aquest com escola de vida. És aquest el principal motiu pel qual, a través del projecte de Can Xamar, la Fundació Roser de Maig, ofereix un programa d'activitats plantejat per diferents edats i finalitats.

PHOTO-2018-10-23-18-21-43.jpg

Escoletes de natura  [6-16 anys]

Finalitzada la nostra temporada de crèdits de sintèsi a instituts, colònies i campaments escolars bolquem l'equip de monitoratge d'aquest projecte en un programa local, pensant en oferir espais de natura, lleure, orientació, esport i guiatge per a infants i joves. Aquests tallers i activitats es desenvolupen les tardes del mes de juny.


Casals per infants i joves [6-16 anys]

Al setembre i durant les vacances del nadal obrim la instal·lació del centre per oferir uns casals ben animats, on l'aventura de les noves activitats que oferirem a les escoles en les properes temporades podrem estrenar-les d'una manera ben màgica!

Estades familiars [per a totes les edats]

Conscients de l'indret en el que ens trobem i apostant per generar espais de trobada amb la família, organitzem un seguit de colònies dissenyades per realitzar activitats, sortides i jocs plegades.

Cursets de premonis [14-17 anys]

Amb l'objectiu de generar bateigs d'iniciació al lleure i a l'increible món que aquest amaga, oferim un seguit de tallers consecutius que permetran als joves poder captivar-se en aquesta proposta associativa i generar nous recorreguts vitals.

>> Més informació del proper curs [Juny 2024]

>> Inscripcions al proper curs [Juny 2024]


Cursos de monitoratge [+ 18 anys]

A través de la Fundació Pere Tarrés, podrem tenir la titulació emesa per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya realitzant el curs de monitors/es a la nostra instal·lació en format intensiu.

>> Més informació del proper curs [Setembre 2024 - Novembre2024]

>> Inscripcions al proper curs [Setembre 2024 - Novembre 2024]

IMG_9357.heic

Realititzem aquestes activitats amb el suport i/o col·laboració d'ens i entitats que ens acompanyen en el camí.

logo color Aj.png
bottom of page