top of page

SERVEIS I TIPOLOGIES DE RESERVES

Can Xammar ofereix diferents serveis d’acompanyament i activitats per a particulars, parròquies, esplais, grups d'escoltisme, escoles, entitats i clubs. A través d’aquesta plana podeu accedir al servei que més s’apropi a les vostres necessitats.

20211016013728-f2f5fd37-xl.jpg
20200803190952-8d5c885a-xl.jpg
i.php-15.jpeg

Reserves per grups

Possem a disposició la instal·lació de Can Xammar per poder fer la vostra estada particular o de grup generant una reserva exclusiva per a que disposeu de tot l'espai per gaudir d'una activitat formativa, lúdica, cohesiva... 

Tanmateix, l'equip de Can Xammar estarà al vostre servei per poder acompanyar en els espais que necessiteu.

Servei de colònies

Oferim un acompanyament a escoles, instituts, centres i entitats que volen fer una estada educativa de cohesió i treball de grup.

 

El nostre equip de monitoratge coordina i desenvolupa una sèrie programes amb els infants, adolescents i joves per treballar aquells aspectes que sol·licita la institució demandant conduïdes per grans activitats.

Camps Esportius

Amb la finalitat d'aportar espais de cohesió i treball en equip per a entitats esportives, proposem als diferents equips un acompanyament en la pre-temporada i/o post temporada amb un projecte que combina una estada de treball tècnic i tàctic, i afavorint la confiança i l’amistat dins de l’equip per assolir l’èxit compartit. Així doncs, proposem unes estades híbrides per a un aprenentatge significat agrupant aquestes dues dimensions: l’esport i el lleure.

Reserves per entitats i grups

Posem a disposició la instal·lació de Can Xammar per poder fer la vostra estada particular o de grup generant una reserva exclusiva per a que disposeu de tot l'espai per gaudir d'una activitat formativa, lúdica, cohesiva... 

Tanmateix, l'equip de Can Xammar estarà al vostre servei per poder acompanyar els espais que necessiteu, així com fer-vos una acollida a la instal·lació, ensenyant el funcionament de tot l'edifici,  revisant recursos, sortides o excursions per l'entorn o el que cada grup pugui necessitar.

No et perdis l’oportunitat de conèixer Can Xammar i els seus entorns per gaudir de la natura i desconnectar del ritme de vida del nostre dia a dia. Busca l’opció que més s’ajusta a les vostres necessitats i contacta amb nosaltres per mirar les dates disponibles. 

20210417132432-9351eab7-xl.jpg

ESTADES DE DIA

Destinataris:  Particulars, agrupacions, grups de lleure, parròquies i altres entitats.

Descripció: Si vols passar un dia envoltat de natura al bell mig del poble de l’Ametlla, realitzar activitats formatives amb la teva entitat, si vols realitzar una celebració important amb la família, realitzar un dia d’excursió amb el cau o l’esplai, fer una excursió amb la teva parròquia, o d’altres. L’opció d’estada de dia a Can Xammar et dóna l’oportunitat de poder desenvolupar la teva activitat o projecte amb l’acompanyament de l’equip de gestió de reserves. 

Preu horari complert: 500€ 

Preu taller (1,5h): 150€ 

Serveis inclosos: Ús complet dels espais exteriors, planta baixa i capella (a petició). Sempre amb exclusivitat.

20210417131409-300684a9-xl.jpg

ESTADES AMB PERNOCTACIÓ

Destinataris: Particulars, agrupacions, grups de lleure, parròquies i altres entitats.

Descripció: L’estada amb pernoctació permet al grup o entitat poder gaudir de la casa i realitzar la pernoctació dins de les nostres instal·lacions i alhora poder realitzar els projectes i activitats propis. L’opció d’estada amb pernoctació dóna l’oportunitat a les entitats, grups, esplais i caus i a les parròquies a realitzar colònies o convivències, estades formatives, retirs espirituals i altres. També dóna l’opció a particulars per poder gaudir d’un cap de setmana o d’unes vacances.

Preu amb pensió complerta: 32€ / persona i nit*

Preu sense pensió: 17,5€ / persona i nit*

Serveis inclosos: Ús complet dels espais exteriors, planta baixa, la capella (a petició) i les habitacions de la planta 1 i/o 2 segons nombre de places.

* El preu no inclou el dret a cuina. Per garantir l'exclusivitat serà necessari realitzar una reserva de 35 persones mínim.

(Consultar per altres règims com mitjà pensió o dret a cuina).

* Oferim descomptes per a grups que realitzen estades de més d'una nit, grups d'infants i joves o col·lectius en situació de vulnerabilitat... així com d'altres. 

Descarrega't el nostre informatiu

Reserves Entitats

Servei de colònies

Oferim un acompanyament a escoles, instituts, centres i entitats que volen fer una estada educativa de cohesió i treball de grup. El nostre equip de monitoratge coordina i desenvolupa una sèrie de programes amb els infants, adolescents i joves per treballar aquells aspectes que sol·licita la institució demandant conduïdes per grans activitats.

Comptem amb un equip professional en el món del lleure educatiu, titulat, amb experiència i molt disposat a fer de les vostres estades grans moments.

Dins del programa que ofereix el servei de colònies podreu trobar totes les tipologies d’activitats per a que pugueu trobar aquella que més s’ajusti al vostre programa educatiu. A més a més també podeu contactar amb nosaltres per a que ens expliqueu les vostres necessitats i us fem una activitat a mida.

Descarrega't el nostre informatiu

20210417132140-7970d28b-xl.jpg

SORTIDES I EXCURSIONS

Destinataris: Educació infantil, primària i ESO

Descripció: Gaudiu de la vostra estada a Can Xammar a través de la nostra amplia oferta de sortides i excursions. Ja siguin dins de les instal·lacions de la casa o bé al seus entorns. Trobareu les propostes permanents i de temporada al nostre catàleg.

Tipus d’estada: Estada de 10.00h a 16.00h

Preu: Des de 12,5€ / participant

Serveis inclosos: Monitoratge i projecte educatiu complert (previ i durant l'activitat). Es farà ús dels espais exteriors i PB.

Serveis addicionals: Programa en Anglès, activitats d’aventura i servei d’autocar.

Descarrega't el nostre catàleg

20210417131441-3282fbdc-xl.jpg

COLÒNIES

Destinataris: Educació infantil, primària i ESO

Descripció: Les Colònies són una bona oportunitat per gaudir d’una experiència a la natura tot fent cohesió amb els companys/es de l’escola. Tota la classe s’endinsarà en un centre d’interès que captivarà al grup. Cada una de les estades estarà adaptada a les necessitats del grup al qual està dirigida així com a l’escola i a les necessitats.

Tipus d’estada: Estada amb pernoctació d'una, dues o tres nits.

Preu: Des de 35€ / participant i dia

Serveis inclosos: Monitoratge i projecte educatiu complert (previ i durant l'activitat). Règim a pensió complerta. Es farà ús dels espais exteriors i interiors ( planta baixa i plantes superiors segons nombre d'habitacions).

Serveis addicionals: Programa en Anglès, activitats d’aventura i servei d’autocar.

Descarrega't el nostre catàleg

20200724115039-c417f86f-xl.jpg

CRÈDITS DE SINTÈSI

Destinataris: ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Descripció: Sota el ventall de diferents temàtiques, les escoles o instituts podran escollir un tema específic que es desenvoluparà al llarg de l’estada. En aquest cas, des de la casa oferim diferents temàtiques que treballem a partir de la pràctica diverses competències bàsiques en 2 o més àmbits d’assignatures.

Tipus d’estada: Estada de dia o amb pernoctació d'una, dues o tres nits.

Preu: Des de 35€ / participant i dia

Serveis inclosos: Monitoratge i projecte educatiu complert (previ- durant i posterior a l'activitat). Règim a pensió complerta. Es farà ús dels espais exteriors i interiors ( planta baixa i plantes superiors segons nombre d'habitacions).

Serveis addicionals: Programa en Anglès, activitats d’aventura i servei d’autocar.

Descarrega't el nostre catàleg

IMG_5013.jpg

CAMPS DE TREBALL

Destinataris: Educació primària i ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Descripció: A través d’un projecte relacionat amb la natura i la finca de Can Xammar, l'entitat podrà escollir realitzar activitats destinades a la millora / conservació d’un espai intern o externs a la finca. A través del joc i la interdependència positiva els infants i joves treballaran diferents competències bàsiques.

Tipus d’estada: Estada amb pernoctació de dues, tres o quatre nits.

Preu: Des de 40€ / participant i dia

Serveis inclosos: Monitoratge i projecte educatiu complert (amb materials del projecte). Règim a pensió complerta. Es farà ús dels espais exteriors i planta baixa.

Serveis addicionals: Programa en Anglès, activitats d’aventura i servei d’autocar.

Descarrega't el nostre catàleg

Servei de colonies

Camps Esportius

Amb la finalitat d'aportar espais de cohesió i treball en equip per a entitats esportives, proposem als diferents equips un acompanyament en la pre-temporada i/o post temporada amb un projecte que combina una estada de treball tècnic i tàctic, i fomentant la confiança i l’amistat dins de l’equip per assolir l’èxit compartit. Així doncs, proposem unes estades híbrides per a un aprenentatge significat agrupant aquestes dues dimensions.

Lleure + Esport = Camps Esportius

Per a dur-ho a terme cada equip esportiu disposarà de dos professionals (un entrenador/a i un coordinador/a de lleure) que treballaran cooperativament aportant a l’equip els ingredients necessaris per completar la formació conjunta. Des del centre proposem aportar l'equip de monitoratge i contractar (inclòs en el cost) a l'entrenador de cada grup.

Descarrega't el nostre informatiu

20200724120555-1d76b964-xl.jpg

Destinataris: Clubs esportius

Calendari d’estades: Pre-temporada (setembre – octubre) i Post temporada (juny – juliol)

Tipus d’estada: Estada amb pernoctació de dues, tres o quatre nits.

Preu: Des de 90€ / participant - dia

Serveis inclosos: Planificació i posta en marxa d'una estada combinada entre lleure i esport en règim de pensió complerta. L'estada també proposa activitats d'aventura. Per dur-ho a terme es disposarà de l'ús complet dels espais exteriors, planta baixa i les habitacions de la planta 1 i/o 2. A més a més el servei inclou el transport fins la casa, les zones esportives municipals i les piscines. 

Serveis addicionals: Es poden afegir tants serveis com es proposin amb el centre coorganitzador.

Camps Esportius
bottom of page