top of page

CONTACTE

Correu electrònic

canxammar@elroser.org

Telèfon

682 081 181

EL NOSTRE EQUIP

Can Xammar s'organitza i dirigeix gràcies a la junta i equips de voluntariat que preparen les diferents línies d'acció. Podeu conèixer algunes de les persones que hi ha al darrere en l'apartat d'equip de la nostra plana web de la fundació.

Tanmateix, us volem presentar l'equip professional encarregat de l'atenció i acollida que, segons les vostres necessitats, us atendran a la nostra instal·lació.

Laura Grau.jpg

Laura Grau

Administradora de finca

És la persona responsable de vetllar per la instal·lació. Cuida d'espai amb un amor increïble i acull a cada grup amb els braços ben oberts!

IMG_9169.heic

Silvia Fernández

Central de reserves

Des de la seu de l'entitat, s'encarrega de les peticions de cada grup i els acompanya pre i post estada en tot el que sigui necessari.

IMG_0248.jpg

Alex Perez

Servei de colònies

La màgia i diversió és lo seu! Des del món del lleure i l'esport arriba l'Alex  amb una proposta molt atractiva d'activitats i estades per al servei de colònies.

ESCRIU-NOS!

Missatge rebut. Ben aviat ens possarem en contacte

SITUACIÓ

Ens trobareu al carrer Mare de Déu de Puiggraciós n 4, 08480 de l'Ametlla del Vallès.

COM ARRIBAR

Vehicle privat

Rodalies - Renfe

Des de la  C - 17 en direcció Vic agafem la sortida BV - 1433 direcció a l'Ametlla del Vallès i Llerona. A través del carrer de Barcelona accedirem a l'Ametlla. Arribarem a una rotonda i entomarem la segona sortida en direcció al centre de la vila.

 

Si anem en direcció Barcelona per la C-17, agafem la sortida BV - 1433 direcció a l'Ametlla del Vallès i Llerona. En aquest cas arribarem a una rotonda on tan sols haurem d'agafar la primera sortida en direcció al centre de la vila. 

 

Seguint la mateixa direcció, el carrer passarà a anomenar-se carrer de la Torregassa i més tard carrer Major, el qual ens conduirà fins a l'Esglèsia de Sant Genís. Voltejarem aquesta seguint les indicacions de casal de la visitació i residencia francesca roig pel carrer de la Mare de Déu de Puigraciòs. La Finca està situada al final del carrer,  en el numero 4.

Línia R3 fins la Garriga (4,3 km de la casa). El trajecte fins Can Xammar es pot realitzar caminant [50 min] o bé agafar el bus nº 424 a la Pl/ del Silenci (Garriga) direcció Torregassa – Parc del Pumé (Ametlla del Vallès) i baixar-se en aquesta parada, seguidament caminar fins la finca [5 min]. 

En cas d'arribar caminant des de l'estació de la Garriga, us recomanem un recorregut per la natura. Podreu seguir-lo a través d'aquest enllaç.


O bé, amb la línia R2 o línia R8 fins Granollers Centre i des de allà agafar el bus nº 348 direcció Torregassa – Parc del Plumé (Ametlla del Vallès) i baixar-se en aquesta parada, seguidament caminar fins la finca [5 min].

Servei d'autobús

Des de l’Estació d’Autobusos de Granollers agafar el bus nº 340 o 348 direcció Torregassa – Parc del Plumé (Ametlla del Vallès) i baixar-se en aquesta parada, seguidament caminar fins la finca [5 min].

bottom of page